Verhuizers vergelijken met Scanmovers

Wist je dat in Nederland 1000 verhuizers actief zijn? En dat al die verhuizers vooral ‘offline’ werken? Het overzicht mist en de markt is weinig transparant. Niet voor niets komt verhuizen bij menigeen voor het lijstje van grootste ergernissen. De startup Scanmovers gaat hier verandering in brengen. Zij zoeken de beste verhuizer voor jou. Jij kunt verhuizers vergelijken!

“Het ScanMovers platform is opgericht om verhuizen zo transparant en makkelijk mogelijk te maken. Je vult je gegevens in, je ontvangt binnen no-time een overzicht van de beste verhuisdeals op maat die je kunt vergelijken op basis van kwaliteit, prijs, reviews en service. Daarna kies je de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je de verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.”

Verhuisbedrijven vergelijken

Waar ga je op letten als een verhuizer nodig hebt? En hoe vergelijk ze onderling? In ieder geval kun je letten op onderstaande zaken:

Prijs

Natuurlijk let je op prijs. Verhuizers hanteren verschillende prijzen. Zo zijn verhuisbedrijven goedkoper als je ze op maandag of dinsdag inschakelt en duurder als je in het weekend verhuist. Maar het heeft ook te maken met de afstanden die afgelegd moeten worden en hoeveel werk er verricht moet worden. Pak je zelf in? Dan scheelt dat uiteraard in de prijs. Kijk dus goed wat je zelf wilt en kunt doen en wat je wilt uitbesteden.

Erkend vs. Niet erkend

Verhuizers kunnen een kwaliteitspredicaat hebben. Een voorbeeld is de ‘Erkende Vehuizer’. Bedrijven die erkend zijn voldoen aan een bepaalde standaard. Zo ben je verzekerd en heb je garantie. Ongeveer 50 procent van alle verhuisbedrijven in Nederland is ‘Erkend’. Erkende verhuizers zijn soms duurder maar dit hoeft niet altijd.

Beoordelingen

Hoe beoordelen anderen hun verhuizing met dat verhuisbedrijf? Ervaringen van anderen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de besluitvorming. Bij Scanmovers wordt actief op beoordelingen aangestuurd. Na iedere verhuizing krijgt de klant de vraag het verhuisbedrijf te beoordelen.

Verder zijn er tal van certificaten en keurmerken waar je op kunt letten. Het probleem met keurmerken is dat er inmiddels een keurmerk voor keurmerken moet komen… Het zijn er simpelweg te veel. In de verhuiswereld zijn er zo al 10 waar je op zou kunnen letten. In de praktijk is dit dus lastig vergelijken op basis van een keurmerk.

Hoe werkt het?

De werking is erg simpel. Vul je gegevens in op Scanmovers.nl, vergelijk offertes van alle verhuisbedrijven en kies jouw verhuizer. Zo simpel is het. De rest wordt voor jou geregeld. En Scanmovers is voor de klant helemaal gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *