Verhuizen? Regel extra afvalcontainers

Verhuizen levert het nodige afval op. We gooien bij een verhuizing altijd meer weg dan we normaal zouden doen. Een verhuizing is vaak ook direct een grote schoonmaak. Grofvuil, kleinhuishoudelijk afval en oude electronica kunnen bij een verhuizing direct afgevoerd worden. En bij zakelijke verhuizing ontstaat er nog veel meer.

Zorg voor extra rolcontainers bij een grote verhuizing. Zo kan het afval direct worden afgevoerd zonder zelf alles te moeten inpakken en afvoeren bij een milieustraat. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een rolcontainer heb je al vanaf 5 euro per week. Zie bijvoorbeeld hier. De container komen in verschillende maten. Van reguliere kliko van 120 liter inhoud tot afvalcontainer met 2500 liter inhoud.

verhuizen

Sommig afval kan natuurlijk ook hergebruikt worden en soms is jouw afval voor iemand anders geen afval. Electronica of meubels die je niet meeneemt naar je nieuwe huis zijn prima voor de kringloopwinkel of stichting.

2 gedachten over “Verhuizen? Regel extra afvalcontainers

 • 9 maart 2015 om 17:14
  Permalink

  Een kliko is zo geregeld. Maar bedrijfsmatig moet je het anders aanpakken. Mijn advies: uitbesteden.

  Beantwoorden
 • 15 april 2015 om 12:09
  Permalink

  Beste Jan Dirk,

  Ik denk dat je dat toch niet zo maar kunt stellen. Dit hangt m.i. af van de grootte van het bedrijf. Voor grote bedrijven zal het best een goede zijn, daarin ga ik met u mee, maar voor kleine? Daar twijfel ik ten zeerste aan. Je kunt mij niet vertellen dat uitbesteden werkt voor een bedrijf van 5 man.. Hoe denkt u daarover?

  Groet,

  Hans

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *