Een stressvrije verhuisdag, hoe pak je dat aan?

Een verhuizing scoort hoog op het gebied van stress. Er moet vaak van alles geregeld worden en als je niet op let, zie je van alles over het hoofd en neemt de stress alleen maar toe. Door een verhuizing tot in de puntjes voor te bereiden, zorg je enigszins voor een stressvrije verhuisdag. Alhoewel, een verhuisdag gaat zelden gepaard zonder stress, dus een stressvrije verhuisdag is wel een beetje een illusie!

Tijdig inpakken

Begin altijd op tijd met het inpakken van spullen. Dit kun je niet meer op het laatste moment doen. Pak altijd eerst de spullen in die je voorlopig niet nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan boeken, schilderijen, servies en nog veel meer van deze accessoires. Dit zijn dozen die je nu al klaar kunt zetten zonder dat je er nog omkijken naar hebt. Plak op elke doos die je inpakt een sticker met daarom vermeld wat er in de doos zit. Dat maakt het uitpakken een stuk eenvoudiger!

Schakel een verhuisbedrijf in

Wil je al je spullen professioneel laten verhuizen door een verhuisbedrijf uit Amsterdam? Doe dan een beroep op een Verhuisbedrijf in Amsterdam. Hier maak je niet alleen gratis een afspraak, maar kun je ook uitrekenen wat je verhuizing gaat kosten. Jaarlijks worden er door dit bedrijf meer dan 1000 verhuizingen uitgevoerd. Neem liever iets ruimer de tijd, dan dat je overhaast moet verhuizen.

Verhuizen doe je niet alleen

Net zoals een verhuisbedrijf ontzettend makkelijk is om je meubels en verhuisdozen van je oude naar je nieuwe woning te brengen, kun je ook familie en vrienden optrommelen om je te helpen. Dat maakt het voor jou een stuk gemakkelijker om niet met kasten en bedden te slepen. Je vraagt gewoon of anderen je daarbij willen helpen. Er zijn altijd wel mensen die je een paar uurtjes willen helpen!

Verkoop wat je niet nodig hebt

Een verhuizing is het ideale moment om al je spullen weer eens door te nemen. Er zitten namelijk altijd wel spullen tussen die je nooit meer gebruikt of niet langer nodig hebt. Je kunt ze dan beter te koop zetten op bijvoorbeeld Marktplaats of weggeven aan familie of vrienden. Daardoor hoef je minder spullen mee te nemen naar je nieuwe woning.

Kortom, genoeg tips om er een geslaagde verhuisdag van te maken! Doe er je voordeel mee en geniet van je nieuwe woning!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *